Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem, zupa, ciepły deser warzywny... Wszystko pasuje, więc czym jest ten twór kulinarny? Na pewno jest to szybka w przygotowaniu, mocno pomarańczowa przekąska.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 148
Polecam.
Odsłon: 779
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 117
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 148
Polecam.
Odsłon: 779
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 117
Składniki
Marchewki umyć, obrać, pokroić w kostkę, zalać wodą tak, aby je ledwo przykrywała i gotować do miękkości. Wodę należy posolić i dobrze posłodzić. Gdy marchewka zmięknie, całą zawartość garnka (wraz z wodą) przełożyć do miksera, dodać plaster masła oraz kurkumę i zmiksować na gładką masę. Krem podawać z zieleniną Życzę smacznego! :)