Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem, zupa, ciepły deser warzywny... Wszystko pasuje, więc czym jest ten twór kulinarny? Na pewno jest to szybka w przygotowaniu, mocno pomarańczowa przekąska.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15111
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3377
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8905
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15111
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3377
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8905
Składniki
Marchewki umyć, obrać, pokroić w kostkę, zalać wodą tak, aby je ledwo przykrywała i gotować do miękkości. Wodę należy posolić i dobrze posłodzić. Gdy marchewka zmięknie, całą zawartość garnka (wraz z wodą) przełożyć do miksera, dodać plaster masła oraz kurkumę i zmiksować na gładką masę. Krem podawać z zieleniną Życzę smacznego! :)