Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa sycąca zupka o zaskakującym smaku
Lekka zupa z naszym ulubionym łososiem wędzonym na zimo. Sprawdzi się na świą...
Odsłon: 4453
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 2976
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 1307
Szybkie ,smaczne mięsko które praktycznie nie trzeba za dużo pilnować przy sm...
Odsłon: 253
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 2976
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 1307
Szybkie ,smaczne mięsko które praktycznie nie trzeba za dużo pilnować przy sm...
Odsłon: 253
Składniki
Cebule i por pokroić na talarki, czosnek przecisnąć przez praskę.
Na średnio rozgrzanej pateni z oliwą zeszklić czosnek, cebulę i por.
Mieszankę lekko posolić, przykryć pokrywką i dusić ok. 30 min. Od czasu do czasu mieszając.
Po 30 minutach cebulę i pora posypać mąką, wymieszć i smażyć ok. dwóch minut, następnie zalać bulionem, gotować 15 min.
Doprawić solą, pieprzem, sokiem z cytryny i kosteczką cebulową.
Gotową zupę zmiksować blenderem na jednolity krem.
Na suchej rozgrzanej patelni zrumienić na złoto pokrojony w kosteczkę chleb tostowy.
Ser camembert pokroić w kostkę.
Na dno bulionówki wrzucić kilka kostek camembert, zalać wrzącą zupą, posypać grzankami.
Smacznego.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Grzanki z mięsem mielonym
Przekąski
Jajka faszerowane pieczarkami.
Przekąski
Schab po Warszawsku z pastą jajeczno- chrzanową. Idealny na Święta i imprezy.
Przekąski
Panierowany kalafior
Grzanki z mięsem mielonym
Szybkie i sycące. Ponadto łatwy sposób na wykorzystanie resztek chleba, czy w...
Odsłon: 84
Jajka faszerowane pieczarkami.
Jednym z często goszczącym dan na wielkanocnym stole są faszerowane jajka. Dz...
Odsłon: 138