Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuleczki serowe to przystawka albo przekąska na zimno, w której cztery rodzaje sera i serek śmietankowy doskonale łączą smaki.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 73
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4316
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2591
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 73
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4316
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2591
Składniki
Posiekaj natkę pietruszki. Wszystkie rodzaje sera zetrzyj na tarce. W misce połącz starty ser, serek śmietankowy, natkę pietruszki, paprykę słodką, czosnek, sól i pieprz.
Z powstałej masy zrób małe kulki.
Orzechy włoskie zmiksuj albo posiekaj do konsystencji drobnego piasku. Każdą kulkę obtocz w orzechach i układaj na paterze. Przed podaniem włóż do lodówki na minimum 2 godziny.