Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuleczki serowe to przystawka albo przekąska na zimno, w której cztery rodzaje sera i serek śmietankowy doskonale łączą smaki.
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 157
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 354
To ciasto na pierogi jest wyjątkowo miękkie, elastyczne i delikatne, dzięki c...
Odsłon: 198
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 157
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 354
To ciasto na pierogi jest wyjątkowo miękkie, elastyczne i delikatne, dzięki c...
Odsłon: 198
Składniki
Posiekaj natkę pietruszki. Wszystkie rodzaje sera zetrzyj na tarce. W misce połącz starty ser, serek śmietankowy, natkę pietruszki, paprykę słodką, czosnek, sól i pieprz.
Z powstałej masy zrób małe kulki.
Orzechy włoskie zmiksuj albo posiekaj do konsystencji drobnego piasku. Każdą kulkę obtocz w orzechach i układaj na paterze. Przed podaniem włóż do lodówki na minimum 2 godziny.