Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu i naprawdę fantastyczne.
Polecam.
Odsłon: 149
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 798
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 43
Polecam.
Odsłon: 149
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 798
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 43
Składniki
Składniki na 1 porcję.Ryż ugotować, dodać starty żółty ser, żółtka, sól i pieprz. Wszystko dokładnie wyrobić.
Z powstałej masy formować kulki i obtaczać w białku i bułce tartej, bądź w kaszce (ja wole obtoczone w kaszce, ponieważ są bardziej chrupiące i bardziej delikatne).
Smażyć na oleju, tak aby swobodnie pływały, na złoty kolor. Podawać można zamiast ziemniaków z mięsem i surówką. Smacznego!