Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Przepyszna przystawka z suszoną śliwką.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1665
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1453
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1458
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1632
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1665
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1453
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1458
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1632
Składniki
Orzechy uprażyłem w piekarniku , ostudziłem , zmiksowałem razem z serkiem , majonezem , posiekaną natką , sokiem z cytryny , solą i pieprzem. Wstawiłem do lodówki. Cebulę drobno posiekałem i zeszkliłem na oleju. Wystudzoną dodałem do mięsa zmieszanego z jajkiem , solą , pieprzem i tartą bułką. Dokładnie wyrobiłem. Z masy mięsnej uformowałem kulki , do środka wcisnąłem śliwkę . Kulki smażyłem na rozgrzanym oleju , po przyrumienieniu osaczyłem na papierowym ręczniku. Podałem z dipem orzechowym.