Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowo ,pysznie ,zdrowo.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666343
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 137
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 679
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5799
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 998
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 269
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666343
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 137
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 679
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5799
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 998
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 269
Składniki
Kurki krótko obgotowałem w osolonej wodzie. Cebulę pokroiłem w kostkę i zeszkliłem na maśle. Wrzuciłem do rondla cebulę i obgotowane kurki , oprószyłem mąką ,Smażyłem kilka minut. Dodałem mleko i śmietanę . Gotowałem aż sos zgęstniał. Pod koniec gotowania dodałem tymianek . Doprawiłem solą i pieprzem ( u mnie dość dużo ).