Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8532
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 569
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8532
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 569
Składniki
kuskus zalać wrzątkiem, dodać sól, pieprz, albo wegetę (ja czasami dodaje pół kostki rosołowej)
boczniaki pociąć na 1 cm paski, doprawić solą i pieprzem, wrzucić na patelnie, smażyć aż się zrobią rumiane
mała cukinie (nie obierać ze skóry) pokroić w kostkę
wymieszać wszystkie składniki, można dodać łyżkę majonezu albo jogurtu, ale niekoniecznie wyśmienite jako dodatek do mięsa z grila