Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna przekąska.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, obrać i ugotować w osolonej wodzie do miękkości razem z płatkami z papryki. Następnie odcedzić, utłuc, dodać twarożek, bułkę tartą i przyprawy do smaku. Przygotowanym farszem napełniać oczyszczone kwiaty cukinii i zawinąć. Ułożyć na papierze do pieczenia, skropić oliwą i piec w temperaturze 200 stopni około 15 minut. Podawać na ciepło, również są bardzo smaczne smażone na głębokim tłuszczu, lub w panierce na patelni.