Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna przekąska.
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 553
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 210
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 3917
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 553
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 210
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 3917
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, obrać i ugotować w osolonej wodzie do miękkości razem z płatkami z papryki. Następnie odcedzić, utłuc, dodać twarożek, bułkę tartą i przyprawy do smaku. Przygotowanym farszem napełniać oczyszczone kwiaty cukinii i zawinąć. Ułożyć na papierze do pieczenia, skropić oliwą i piec w temperaturze 200 stopni około 15 minut. Podawać na ciepło, również są bardzo smaczne smażone na głębokim tłuszczu, lub w panierce na patelni.