Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna przekąska.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2425
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5150
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 170
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2425
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5150
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 170
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, obrać i ugotować w osolonej wodzie do miękkości razem z płatkami z papryki. Następnie odcedzić, utłuc, dodać twarożek, bułkę tartą i przyprawy do smaku. Przygotowanym farszem napełniać oczyszczone kwiaty cukinii i zawinąć. Ułożyć na papierze do pieczenia, skropić oliwą i piec w temperaturze 200 stopni około 15 minut. Podawać na ciepło, również są bardzo smaczne smażone na głębokim tłuszczu, lub w panierce na patelni.