Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna przekąska.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7671
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 243
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 553
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7671
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 243
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 553
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, obrać i ugotować w osolonej wodzie do miękkości razem z płatkami z papryki. Następnie odcedzić, utłuc, dodać twarożek, bułkę tartą i przyprawy do smaku. Przygotowanym farszem napełniać oczyszczone kwiaty cukinii i zawinąć. Ułożyć na papierze do pieczenia, skropić oliwą i piec w temperaturze 200 stopni około 15 minut. Podawać na ciepło, również są bardzo smaczne smażone na głębokim tłuszczu, lub w panierce na patelni.