Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na pyszne słodkie trójkąciki z twarogiem, które są idealne do zabrania ze sobą.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 200
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 50
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 13
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 13
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 200
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 50
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 13
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 13
Składniki
Najpierw wymieszaj twaróg z jogurtem, jajkiem, cukrem, cynamonem i rodzynkami.
Następnie przekrój każdy listek lawaszu na pół, ułóż na nim porcję mieszanki twarogowej i zawijaj w trójkąty. Ułóż trójkąty na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, z pomocą pędzelka posmaruj śmietaną i posyp cukrem trzcinowym.
Piecz w nagrzanym piekarniku przez około 12-15 minut w temperaturze 180°C
Smacznego :-).
Podawaj od razu po przygotowaniu!