Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na pyszne słodkie trójkąciki z twarogiem, które są idealne do zabrania ze sobą.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1400
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 385
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1400
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 385
Składniki
Najpierw wymieszaj twaróg z jogurtem, jajkiem, cukrem, cynamonem i rodzynkami.
Następnie przekrój każdy listek lawaszu na pół, ułóż na nim porcję mieszanki twarogowej i zawijaj w trójkąty. Ułóż trójkąty na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, z pomocą pędzelka posmaruj śmietaną i posyp cukrem trzcinowym.
Piecz w nagrzanym piekarniku przez około 12-15 minut w temperaturze 180°C
Smacznego :-).
Podawaj od razu po przygotowaniu!