Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na pyszne słodkie trójkąciki z twarogiem, które są idealne do zabrania ze sobą.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10864
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6235
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13173
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10864
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6235
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13173
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4912
Składniki
Najpierw wymieszaj twaróg z jogurtem, jajkiem, cukrem, cynamonem i rodzynkami.
Następnie przekrój każdy listek lawaszu na pół, ułóż na nim porcję mieszanki twarogowej i zawijaj w trójkąty. Ułóż trójkąty na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, z pomocą pędzelka posmaruj śmietaną i posyp cukrem trzcinowym.
Piecz w nagrzanym piekarniku przez około 12-15 minut w temperaturze 180°C
Smacznego :-).
Podawaj od razu po przygotowaniu!