Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta przekąska, która nie tylko świetnie prezentuje się na stole, ale również doskonale smakuje!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Składniki
Pomidorki i liście bazylii myjemy, a następnie osuszamy.
Na wykałaczki nabijamy kolejno: pomidora, kuleczkę sera i listek bazylii. Udało mi się zdobyć bazylię w dwóch kolorach, więc kompozycja wygląda nieco barwniej :) Układamy koreczki na talerzu i posypujemy świeżo zmielonym, kolorowym pieprzem. Smacznego :)