Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z kuchni wschodniej.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2496
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 172
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 180
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 743
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2496
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 172
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 180
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 743
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować z łupiną w osolonej wodzie. Śledzie drobno posiekać lub zmielić razem z cebulą, marchewką, jabłkiem na pastę. Połączyć składniki doprawić do smaku solą i pieprzem. Ziemniaki wydrążyć , środki włożyć do masy śledziowej i faszerować ziemniaki. Zalać majonezem i posypać kminkiem.