Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z kuchni wschodniej.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1477
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1206
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1330
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1012
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1477
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1206
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1330
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1012
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować z łupiną w osolonej wodzie. Śledzie drobno posiekać lub zmielić razem z cebulą, marchewką, jabłkiem na pastę. Połączyć składniki doprawić do smaku solą i pieprzem. Ziemniaki wydrążyć , środki włożyć do masy śledziowej i faszerować ziemniaki. Zalać majonezem i posypać kminkiem.