Do góry

Przekąski Przepis na:

Litewski śledzik

Litewski śledzik

Autor:

Przepisów i artykułów: 2538 Ocena: 18855

Dodano:

Odsłon: 1364

Przepis z kuchni wschodniej.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Litewski śledzik

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Ziemniaki ugotować z łupiną w osolonej wodzie. Śledzie drobno posiekać lub zmielić razem z cebulą, marchewką, jabłkiem na pastę. Połączyć składniki doprawić do smaku solą i pieprzem. Ziemniaki wydrążyć , środki włożyć do masy śledziowej i faszerować ziemniaki. Zalać majonezem i posypać kminkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń