Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkaniach.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1103
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2878
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 972
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14713
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1103
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2878
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 972
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14713
Składniki
Mrożony zielony groszek umieścić w naczyniu i zalać wrzątkiem. Pozostawić tak kilka minut, a następnie wyłożyć na sitko, żeby groszek obciekł z wody. Jajka obrać ze skorupek i drobno pokroić. Najlepiej użyć gilotyny i krateczki. Można też zetrzeć na tarce. Pstrąga obrać ze skóry i ości. Porozrywać na małe kawałki. Jajka, rybę i groszek wymieszać z majonezem i musztardą. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Cykorię podzielić na liście i każdy liść napełnić przygotowaną pastą. Posypać posiekaną natką pietruszki i gotowe. Smacznego.