Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkaniach.
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 75
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2866
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 298
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 75
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2866
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 298
Składniki
Mrożony zielony groszek umieścić w naczyniu i zalać wrzątkiem. Pozostawić tak kilka minut, a następnie wyłożyć na sitko, żeby groszek obciekł z wody. Jajka obrać ze skorupek i drobno pokroić. Najlepiej użyć gilotyny i krateczki. Można też zetrzeć na tarce. Pstrąga obrać ze skóry i ości. Porozrywać na małe kawałki. Jajka, rybę i groszek wymieszać z majonezem i musztardą. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Cykorię podzielić na liście i każdy liść napełnić przygotowaną pastą. Posypać posiekaną natką pietruszki i gotowe. Smacznego.