Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkaniach.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 390
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 162
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16572
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 365
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 390
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 162
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16572
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 365
Składniki
Mrożony zielony groszek umieścić w naczyniu i zalać wrzątkiem. Pozostawić tak kilka minut, a następnie wyłożyć na sitko, żeby groszek obciekł z wody. Jajka obrać ze skorupek i drobno pokroić. Najlepiej użyć gilotyny i krateczki. Można też zetrzeć na tarce. Pstrąga obrać ze skóry i ości. Porozrywać na małe kawałki. Jajka, rybę i groszek wymieszać z majonezem i musztardą. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Cykorię podzielić na liście i każdy liść napełnić przygotowaną pastą. Posypać posiekaną natką pietruszki i gotowe. Smacznego.