Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkaniach.
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 42
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 60
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 18
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 178
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 42
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 60
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 18
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 178
Składniki
Mrożony zielony groszek umieścić w naczyniu i zalać wrzątkiem. Pozostawić tak kilka minut, a następnie wyłożyć na sitko, żeby groszek obciekł z wody. Jajka obrać ze skorupek i drobno pokroić. Najlepiej użyć gilotyny i krateczki. Można też zetrzeć na tarce. Pstrąga obrać ze skóry i ości. Porozrywać na małe kawałki. Jajka, rybę i groszek wymieszać z majonezem i musztardą. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Cykorię podzielić na liście i każdy liść napełnić przygotowaną pastą. Posypać posiekaną natką pietruszki i gotowe. Smacznego.