Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na ziemniaczane łódeczki pieczone w białku z dodatkiem aromatycznego oregano. Wszystko bez dodatku oleju.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 78
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 7913
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4296
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 21
Dziś do pracy.
Odsłon: 539
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 78
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 7913
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4296
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 21
Dziś do pracy.
Odsłon: 539
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w "łódeczki". Białko ubijamy za pomocą miksera wraz ze szczyptą soli. Do "białkowej pianki" dodajemy suszone oregano i obtaczamy tym dokładnie nasze łódeczki. Następnie ziemniaczki układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, posypujemy solą oraz pieprzem i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C. Pieczemy około 50 minut. Życzę smacznego! :)