Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na ziemniaczane łódeczki pieczone w białku z dodatkiem aromatycznego oregano. Wszystko bez dodatku oleju.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7981
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13762
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7981
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13762
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w "łódeczki". Białko ubijamy za pomocą miksera wraz ze szczyptą soli. Do "białkowej pianki" dodajemy suszone oregano i obtaczamy tym dokładnie nasze łódeczki. Następnie ziemniaczki układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, posypujemy solą oraz pieprzem i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C. Pieczemy około 50 minut. Życzę smacznego! :)