Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosta i efektowna przystawka, idealna dla niespodziewanych gości, według pomysłu Ani
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
plastry łososia rozkładamy równomiernie na półmisku
z cytryny wyciskamy sok i rozlewamy na płaty łososia
teraz równomiernie smarujemy rybę chrzanem
awokado obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach, rozkładamy na warstwie chrzanu
kapary odsączamy z zalewy, układamy na awokado
czerwoną cebulę bardzo drobno siekamy i układamy z niej następną warstwę
całość posypujemy drobno posiekanym koperkiem i gotowe, podajemy z bagietką, smacznego ;-)