Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosta i efektowna przystawka, idealna dla niespodziewanych gości, według pomysłu Ani
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 132
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1834
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14506
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19577
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 132
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1834
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14506
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19577
Składniki
plastry łososia rozkładamy równomiernie na półmisku
z cytryny wyciskamy sok i rozlewamy na płaty łososia
teraz równomiernie smarujemy rybę chrzanem
awokado obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach, rozkładamy na warstwie chrzanu
kapary odsączamy z zalewy, układamy na awokado
czerwoną cebulę bardzo drobno siekamy i układamy z niej następną warstwę
całość posypujemy drobno posiekanym koperkiem i gotowe, podajemy z bagietką, smacznego ;-)