Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosta i efektowna przystawka, idealna dla niespodziewanych gości, według pomysłu Ani
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Składniki
plastry łososia rozkładamy równomiernie na półmisku
z cytryny wyciskamy sok i rozlewamy na płaty łososia
teraz równomiernie smarujemy rybę chrzanem
awokado obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach, rozkładamy na warstwie chrzanu
kapary odsączamy z zalewy, układamy na awokado
czerwoną cebulę bardzo drobno siekamy i układamy z niej następną warstwę
całość posypujemy drobno posiekanym koperkiem i gotowe, podajemy z bagietką, smacznego ;-)