Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z podanej porcji wyszło mi 5 babeczek
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8546
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3015
Polecam.
Odsłon: 1790
Polecam.
Odsłon: 511
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8546
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3015
Polecam.
Odsłon: 1790
Polecam.
Odsłon: 511
Składniki
Małe filiżanki wyłożyć w środku folią aluminiową (lub teflonowe foremki do muffinek). Każdą filiżankę wyłożyć łososiem (jak nam plastry łososia będą wystawać z filiżanki to ich nie odcinać bo nimi będziemy zamykać babeczki), na dno dać po trochu serka następnie pieczarki i znowu serek, wierzch przykryć łososiem i delikatnie podociskać. Babeczki delikatnie wyciągać z filiżanek, zdjąć folię aluminiową. Na talerzu położyć plastry cytryny obranej ze skóry, na cytrynę dać trochę kopru, a na koper babeczki z łososia. Smacznego