Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z podanej porcji wyszło mi 5 babeczek
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 870
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1771
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6292
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 870
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1771
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6292
Składniki
Małe filiżanki wyłożyć w środku folią aluminiową (lub teflonowe foremki do muffinek). Każdą filiżankę wyłożyć łososiem (jak nam plastry łososia będą wystawać z filiżanki to ich nie odcinać bo nimi będziemy zamykać babeczki), na dno dać po trochu serka następnie pieczarki i znowu serek, wierzch przykryć łososiem i delikatnie podociskać. Babeczki delikatnie wyciągać z filiżanek, zdjąć folię aluminiową. Na talerzu położyć plastry cytryny obranej ze skóry, na cytrynę dać trochę kopru, a na koper babeczki z łososia. Smacznego