Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczne śledzie w majeranku z dodatkiem czosnku. Śledzie tak przygotowane są smaczną przekąską na świątecznym stole i nie może ich zabraknąć. Śledzie są tak smaczne że też szybko znikają z talerza. Polecam.
miska, nóż, praska do czosnku, półmisek,
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336630
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3696
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422789
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2475
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336630
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3696
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422789
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2475
Składniki
Filety śledziowe moczymy w mleku około 60 minut, można mniej w zależności jakie słone są śledzie. Następnie śledzie kroimy w paseczki, pokrojone wkładamy do miski. Dodajemy musztardę wymieszaną z olejem, majeranek, przeciśnięty przez praskę czosnek, ziele angielskie oraz doprawiamy pieprzem mielonym. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na co najmniej godzinę do lodówki. Przekładamy na szklany półmisek lub talerz.
Składniki mieszamy do połączenia.