Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczne śledzie w majeranku z dodatkiem czosnku. Śledzie tak przygotowane są smaczną przekąską na świątecznym stole i nie może ich zabraknąć. Śledzie są tak smaczne że też szybko znikają z talerza. Polecam.
miska, nóż, praska do czosnku, półmisek,
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 336
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3768
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1295
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 336
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3768
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1295
Składniki
Filety śledziowe moczymy w mleku około 60 minut, można mniej w zależności jakie słone są śledzie. Następnie śledzie kroimy w paseczki, pokrojone wkładamy do miski. Dodajemy musztardę wymieszaną z olejem, majeranek, przeciśnięty przez praskę czosnek, ziele angielskie oraz doprawiamy pieprzem mielonym. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na co najmniej godzinę do lodówki. Przekładamy na szklany półmisek lub talerz.
Składniki mieszamy do połączenia.