Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron muszle faszerowany twarożkiem ze szczypiorem i rzodkiewką, podajemy jako zimną przystawkę.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118069
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8401
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3115
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2129
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1540
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118069
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8401
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3115
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2129
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1540
Składniki
Twarożek: Biały ser rozdrabniamy widelcem, dodajemy drobno pokrojony szczypior i rzodkiewki. Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy pieprzem i solą do smaku, dodajemy jogurt i ponownie mieszamy.
Faszerowane muszle: Muszle gotujemy według instrukcji która jest na opakowaniu, ja gotowałam 12 minut. Ugotowane muszle studzimy i faszerujemy zrobionym twarożkiem. Tak zrobione muszle podajemy jako zimną przystawkę. Smacznego !!!