Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie, szybko i owocowo. Więcej na blogu
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 95
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 112
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 95
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 112
Składniki
Najpierw musimy przygotować mus malinowy.
Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Truskawki dokładnie myjemy, suszymy i usuwamy końcówki. Śmietanę ubijamy z cukrem waniliowym i cukrem pudrem. Kładziemy makaron na talerzu, polewamy go bitą śmietaną i układamy na nim truskawki. Na końcu polewamy wszystko musem malinowym, smacznego!