Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa jest bardzo prosta, smaczna i posmakuje każdemu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34088
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1238
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34088
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1238
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Składniki
Cebulę posiekać. Zeszklić na margarynie. Boczek pokroić w kostkę. Podsmażyć.
Zioła posiekać. Wymieszać śmietanę z jajkiem i ziołami oraz starym na drobnych oczkach serem. Przyprawić solą i pieprzem.
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Wymieszać z cebulką i boczkiem oraz mieszaniną ziołową. Chwilkę trzymać na małym ogniu cały czas mieszając.