Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymyslilam to bo bardzo lubie szpinak, ale mysle ze warto sprobowac i tym ktorzy nie jadaja szpinaku, moze wlasnie w tej postaci sie do niego przekonaja, najlepiej smakuje podany z piersia z kurczaka, badz z antrykotem
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8680
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 607
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8680
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 607
Składniki
makaron gotujemy na pol twardo,
smietane doprawiany sola piepszem i rozdrobnionym czosnkiem
szpinak jesli mrozony rozmrazamy gotujemy z pol szklanki mleka doprawiamy sola i czosnkiem
makaron wrzucamy do duzej miski by dobrze bylo mieszac kruszymy na niego ser roquefort, wsypujemy utarty ser, dorzucamy szpinak i wszystko mieszamy
nastepnie przerzucamy wrzystko do naczynia zaroodpornego, zalewamy doprawiona smietana i zapiekamy w piekarniku w 170 stopniach okolo pol godziny az sie lekko zrumieni a sery w srodku rozpuszcza polacza ze smietana tworzac pyszny sos