Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymyslilam to bo bardzo lubie szpinak, ale mysle ze warto sprobowac i tym ktorzy nie jadaja szpinaku, moze wlasnie w tej postaci sie do niego przekonaja, najlepiej smakuje podany z piersia z kurczaka, badz z antrykotem
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 337
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4428
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1869
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3648
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31452
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 337
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4428
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1869
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3648
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31452
Składniki
makaron gotujemy na pol twardo,
smietane doprawiany sola piepszem i rozdrobnionym czosnkiem
szpinak jesli mrozony rozmrazamy gotujemy z pol szklanki mleka doprawiamy sola i czosnkiem
makaron wrzucamy do duzej miski by dobrze bylo mieszac kruszymy na niego ser roquefort, wsypujemy utarty ser, dorzucamy szpinak i wszystko mieszamy
nastepnie przerzucamy wrzystko do naczynia zaroodpornego, zalewamy doprawiona smietana i zapiekamy w piekarniku w 170 stopniach okolo pol godziny az sie lekko zrumieni a sery w srodku rozpuszcza polacza ze smietana tworzac pyszny sos