Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymyslilam to bo bardzo lubie szpinak, ale mysle ze warto sprobowac i tym ktorzy nie jadaja szpinaku, moze wlasnie w tej postaci sie do niego przekonaja, najlepiej smakuje podany z piersia z kurczaka, badz z antrykotem
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 721
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1889
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 418
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 721
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1889
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 418
Składniki
makaron gotujemy na pol twardo,
smietane doprawiany sola piepszem i rozdrobnionym czosnkiem
szpinak jesli mrozony rozmrazamy gotujemy z pol szklanki mleka doprawiamy sola i czosnkiem
makaron wrzucamy do duzej miski by dobrze bylo mieszac kruszymy na niego ser roquefort, wsypujemy utarty ser, dorzucamy szpinak i wszystko mieszamy
nastepnie przerzucamy wrzystko do naczynia zaroodpornego, zalewamy doprawiona smietana i zapiekamy w piekarniku w 170 stopniach okolo pol godziny az sie lekko zrumieni a sery w srodku rozpuszcza polacza ze smietana tworzac pyszny sos