Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymyslilam to bo bardzo lubie szpinak, ale mysle ze warto sprobowac i tym ktorzy nie jadaja szpinaku, moze wlasnie w tej postaci sie do niego przekonaja, najlepiej smakuje podany z piersia z kurczaka, badz z antrykotem
makaron gotujemy na pol twardo,
smietane doprawiany sola piepszem i rozdrobnionym czosnkiem
szpinak jesli mrozony rozmrazamy gotujemy z pol szklanki mleka doprawiamy sola i czosnkiem
makaron wrzucamy do duzej miski by dobrze bylo mieszac kruszymy na niego ser roquefort, wsypujemy utarty ser, dorzucamy szpinak i wszystko mieszamy
nastepnie przerzucamy wrzystko do naczynia zaroodpornego, zalewamy doprawiona smietana i zapiekamy w piekarniku w 170 stopniach okolo pol godziny az sie lekko zrumieni a sery w srodku rozpuszcza polacza ze smietana tworzac pyszny sos
Błyskawiczne danie obiadowe na słodko. Przepis jest może banalny i z pewności...
Odsłon: 2774
Chcecie szybko i na temat? To macie ;) Z produktów dostępnych pod ręką, powst...
Odsłon: 1785
Szybkie i smaczne danie znane z dzieciństwa. Polecam:)
Odsłon: 1331
Mam dla Was dzisiaj pomysł na przepyszną i orzeźwiającą sałatkę, która nada s...
Odsłon: 16
Pyszna i pożywna sałatka z ciecierzycą i warzywami.Idealna na letni wieczór l...
Odsłon: 130
Proponuję dziś przepis na pyszne i proste danie wegetariańskie i bezglutenowe...
Odsłon: 88
Przepis marynatę do kurczaka czy indyka - zanurzę mięso w mieszaninie przypra...
Odsłon: 122
Mam dla Was dzisiaj pomysł na przepyszną i orzeźwiającą sałatkę, która nada s...
Odsłon: 16
Pyszna i pożywna sałatka z ciecierzycą i warzywami.Idealna na letni wieczór l...
Odsłon: 130
Proponuję dziś przepis na pyszne i proste danie wegetariańskie i bezglutenowe...
Odsłon: 88
Przepis marynatę do kurczaka czy indyka - zanurzę mięso w mieszaninie przypra...
Odsłon: 122
Składniki
makaron gotujemy na pol twardo,
smietane doprawiany sola piepszem i rozdrobnionym czosnkiem
szpinak jesli mrozony rozmrazamy gotujemy z pol szklanki mleka doprawiamy sola i czosnkiem
makaron wrzucamy do duzej miski by dobrze bylo mieszac kruszymy na niego ser roquefort, wsypujemy utarty ser, dorzucamy szpinak i wszystko mieszamy
nastepnie przerzucamy wrzystko do naczynia zaroodpornego, zalewamy doprawiona smietana i zapiekamy w piekarniku w 170 stopniach okolo pol godziny az sie lekko zrumieni a sery w srodku rozpuszcza polacza ze smietana tworzac pyszny sos
Przepisy Przekąski
Przekąski
Oryginalny langosz
Przekąski
Nadziewane kwiaty cukinii
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Smażone kwiaty cukinii
Oryginalny langosz
Langosz to specjalność kuchni węgierskiej. Na Węgrzech sprzedawany jest jako...
Odsłon: 2681
Nadziewane kwiaty cukinii
Cukiniowych wariacji na placki, pasztety i inne rarytasy jest mnóstwo. Jednak...
Odsłon: 24266