Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymyslilam to bo bardzo lubie szpinak, ale mysle ze warto sprobowac i tym ktorzy nie jadaja szpinaku, moze wlasnie w tej postaci sie do niego przekonaja, najlepiej smakuje podany z piersia z kurczaka, badz z antrykotem
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6959
Polecam.
Odsłon: 110
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5260
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2377
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6959
Polecam.
Odsłon: 110
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5260
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2377
Składniki
makaron gotujemy na pol twardo,
smietane doprawiany sola piepszem i rozdrobnionym czosnkiem
szpinak jesli mrozony rozmrazamy gotujemy z pol szklanki mleka doprawiamy sola i czosnkiem
makaron wrzucamy do duzej miski by dobrze bylo mieszac kruszymy na niego ser roquefort, wsypujemy utarty ser, dorzucamy szpinak i wszystko mieszamy
nastepnie przerzucamy wrzystko do naczynia zaroodpornego, zalewamy doprawiona smietana i zapiekamy w piekarniku w 170 stopniach okolo pol godziny az sie lekko zrumieni a sery w srodku rozpuszcza polacza ze smietana tworzac pyszny sos