Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała przekąska na chipsach
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15146
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15146
Składniki
Dojrzałe awokado skropić sokiem z limonki i rozgnieść widelcem. Do rozgniecionego awokado dodać oliwę, jogurt oraz doprawić solą, pieprzem oraz imbirem.
Na chipsy kładziemy przyprawione awokado, a na górę kładziemy drobno pokrojonego łososia.