Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska składająca się z ugotowanych marchewek wypełnionych smakowitym farszem, z którego nadmiaru możemy zrobić kotlety jajeczne. :) Marchewki sprawdzą się wspaniale na śniadanie, kolację lub jako przegryzka w ciągu dnia.
Niezwykle łatwe i szybkie ciasto na pizzę, zawsze się udaje i jest wyjątkowo...
Odsłon: 223604
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 506
Wszyscy uwielbiają marcepan! A to ciasto, Marcepanowiec to słodki deser z pok...
Odsłon: 3119
Najlepsza sałatka na Andrzejki z pieczarkami marynowanymi, idealna również na...
Odsłon: 1163
Niezwykle łatwe i szybkie ciasto na pizzę, zawsze się udaje i jest wyjątkowo...
Odsłon: 223604
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 506
Wszyscy uwielbiają marcepan! A to ciasto, Marcepanowiec to słodki deser z pok...
Odsłon: 3119
Najlepsza sałatka na Andrzejki z pieczarkami marynowanymi, idealna również na...
Odsłon: 1163
Składniki
Marchewki umyć, obrać, odciąć końce. Następnie przekroić je na pół i wydrążyć środki za pomocą odpowiedniego narzędzia do wydrążania. Marchewki gotować w osolonym i posłodzonym wrzątku przez 10 minut.
Kajzerkę namoczyć w mleku.
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju.
Ugotowane jajka pokroić w drobną kostkę.
W misce wymieszać cebulę, jajka, odciśniętą z mleka bułkę oraz przyprawy. Wyrobić ciasto.
Naczynie wysmarować niewielką ilością masła.
Marchewki nafaszerować przy pomocy szprycy. Piec w 180°C przez 15 minut na góra-dół.
Smacznego! :)