Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska składająca się z ugotowanych marchewek wypełnionych smakowitym farszem, z którego nadmiaru możemy zrobić kotlety jajeczne. :) Marchewki sprawdzą się wspaniale na śniadanie, kolację lub jako przegryzka w ciągu dnia.
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17233
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 126
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 114
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4867
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7592
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17233
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 126
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 114
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4867
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7592
Składniki
Marchewki umyć, obrać, odciąć końce. Następnie przekroić je na pół i wydrążyć środki za pomocą odpowiedniego narzędzia do wydrążania. Marchewki gotować w osolonym i posłodzonym wrzątku przez 10 minut.
Kajzerkę namoczyć w mleku.
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju.
Ugotowane jajka pokroić w drobną kostkę.
W misce wymieszać cebulę, jajka, odciśniętą z mleka bułkę oraz przyprawy. Wyrobić ciasto.
Naczynie wysmarować niewielką ilością masła.
Marchewki nafaszerować przy pomocy szprycy. Piec w 180°C przez 15 minut na góra-dół.
Smacznego! :)