Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska składająca się z ugotowanych marchewek wypełnionych smakowitym farszem, z którego nadmiaru możemy zrobić kotlety jajeczne. :) Marchewki sprawdzą się wspaniale na śniadanie, kolację lub jako przegryzka w ciągu dnia.
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 873
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1698
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4073
Danie, które lubi chyba każdy czyli kapusta duszona z przyprawami i z dodatki...
Odsłon: 121
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 873
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1698
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4073
Danie, które lubi chyba każdy czyli kapusta duszona z przyprawami i z dodatki...
Odsłon: 121
Składniki
Marchewki umyć, obrać, odciąć końce. Następnie przekroić je na pół i wydrążyć środki za pomocą odpowiedniego narzędzia do wydrążania. Marchewki gotować w osolonym i posłodzonym wrzątku przez 10 minut.
Kajzerkę namoczyć w mleku.
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju.
Ugotowane jajka pokroić w drobną kostkę.
W misce wymieszać cebulę, jajka, odciśniętą z mleka bułkę oraz przyprawy. Wyrobić ciasto.
Naczynie wysmarować niewielką ilością masła.
Marchewki nafaszerować przy pomocy szprycy. Piec w 180°C przez 15 minut na góra-dół.
Smacznego! :)