Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska składająca się z ugotowanych marchewek wypełnionych smakowitym farszem, z którego nadmiaru możemy zrobić kotlety jajeczne. :) Marchewki sprawdzą się wspaniale na śniadanie, kolację lub jako przegryzka w ciągu dnia.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 508
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1828
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 376
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 508
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1828
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 376
Składniki
Marchewki umyć, obrać, odciąć końce. Następnie przekroić je na pół i wydrążyć środki za pomocą odpowiedniego narzędzia do wydrążania. Marchewki gotować w osolonym i posłodzonym wrzątku przez 10 minut.
Kajzerkę namoczyć w mleku.
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju.
Ugotowane jajka pokroić w drobną kostkę.
W misce wymieszać cebulę, jajka, odciśniętą z mleka bułkę oraz przyprawy. Wyrobić ciasto.
Naczynie wysmarować niewielką ilością masła.
Marchewki nafaszerować przy pomocy szprycy. Piec w 180°C przez 15 minut na góra-dół.
Smacznego! :)