Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2520
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 121
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4337
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2520
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 121
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4337
Składniki
Wszystkie składniki zagniatamy i rozwałkowujemy ciasto podsypując obficie mąką.
Wycinamy z ciasta trójkąty, smarujemy je dżemem ( u mnie brzoskwiniowym ), po czym zwijamy w rogaliki zaczynając od podstawy trójkąta. Pieczemy ok. 30 minut w 180°C. Zajadamy! Smacznego!