Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny sposób na zamarynowanie grzybów.
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1214
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457768
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1471
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2281
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 590
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1214
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457768
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1471
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2281
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 590
Składniki
Grzyby oczyścić. Jeżeli są duże to pociąć na mniejsze kawałki. Do dużego garnka nalać ok. połowy wysokości wody i zagotować ją. Do wrzącej wody wkładamy grzyby i gotujemy je ok. 15 min. Po tym czasie odcedzamy grzyby i przelewamy je zimną wodą. Cebulę obieramy i kroimy w piórka.
Wszystkie składniki zalewy gotujemy ok. 5 min. Po zagotowaniu dodajemy ugotowane grzyby i pokrojoną cebulę. Gotujemy ok. 15 min. Grzyby razem z zalewą przekładamy do słoików razem z zalewą, zakręcamy. Pasteryzujemy ok. 8 - 10 min. Smacznego.