Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny sposób na zamarynowanie grzybów.
Grzyby oczyścić. Jeżeli są duże to pociąć na mniejsze kawałki.
Do dużego garnka nalać ok. połowy wysokości wody i zagotować ją. Do wrzącej wody wkładamy grzyby i gotujemy je ok. 15 min.
Po tym czasie odcedzamy grzyby i przelewamy je zimną wodą.
Cebulę obieramy i kroimy w piórka.
Wszystkie składniki zalewy gotujemy ok. 5 min. Po zagotowaniu dodajemy ugotowane grzyby i pokrojoną cebulę. Gotujemy ok. 15 min.
Grzyby razem z zalewą przekładamy do słoików razem z zalewą, zakręcamy.
Pasteryzujemy ok. 8 - 10 min.
Smacznego.
Grzybobranie ma samo zalety: dotleniamy organizm spacerując na świeżym powiet...
Odsłon: 3793
Znudziły wam się grzyby boczniaki w jajku i bułce ? Mam dla was moją propozyc...
Odsłon: 1732
miodowy budyniowiec z porzeczkami i agrestem na prawie-kruchym cieście
Odsłon: 13252
Szukasz przepisu na lekki placek na lato? Wypróbuj przepis na ciasto z porzec...
Odsłon: 53
Jesteś miłośnikiem słodko-kwaskowatych połączeń? Wypróbuj sprawdzony przepis...
Odsłon: 71
Orientalna zupa z krewetkami to pyszna, prosta, pikantna, esencjonalna zupa z...
Odsłon: 130
miodowy budyniowiec z porzeczkami i agrestem na prawie-kruchym cieście
Odsłon: 13252
Szukasz przepisu na lekki placek na lato? Wypróbuj przepis na ciasto z porzec...
Odsłon: 53
Jesteś miłośnikiem słodko-kwaskowatych połączeń? Wypróbuj sprawdzony przepis...
Odsłon: 71
Orientalna zupa z krewetkami to pyszna, prosta, pikantna, esencjonalna zupa z...
Odsłon: 130
Składniki
Grzyby oczyścić. Jeżeli są duże to pociąć na mniejsze kawałki. Do dużego garnka nalać ok. połowy wysokości wody i zagotować ją. Do wrzącej wody wkładamy grzyby i gotujemy je ok. 15 min. Po tym czasie odcedzamy grzyby i przelewamy je zimną wodą. Cebulę obieramy i kroimy w piórka.
Wszystkie składniki zalewy gotujemy ok. 5 min. Po zagotowaniu dodajemy ugotowane grzyby i pokrojoną cebulę. Gotujemy ok. 15 min. Grzyby razem z zalewą przekładamy do słoików razem z zalewą, zakręcamy. Pasteryzujemy ok. 8 - 10 min. Smacznego.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Duszona cukinia z marchewką i pomidorami
Przekąski
Jaglanka curry
Przekąski
Tortilla z łososiem i rukolą
Przekąski
Wytrawne nachosy z domowej tortilli
Duszona cukinia z marchewką i pomidorami
Nie ma nic zdrowszego od połączenia marchewki i cukinii, a z soczystymi pomid...
Odsłon: 4834
Jaglanka curry
Moim zdaniem kasza jaglana jest bardzo niedoceniana jeśli chodzi o smak ale i...
Odsłon: 87