Przekąski Przepis na:
> 6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Dno i boki brytfanny wyłożyć herbatnikami. Ugotować budyń (wziąć 2/3 mleka z przepisu) z dodatkiem margaryny. Ostudzić. Wsypać bakalie i wy- mieszać. Wyłożyć masę na herbatniki, wyrównać. Ułożyć kolejną warstwę herbatników. Polać je rozpuszczoną polewą. Gdy przestygnie, posypać ciasto wiórkami kokosowymi.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

melodyjka 08 kwietnia 2009Zgłoś do usunięcia
nie wydaje mi sie zbyt smaczne0 Kto głosował? | Odpowiedz

magdzia44 24 marca 2008Zgłoś do usunięcia
wydaje mi sie ze to nic specjalnego0 Kto głosował? | Odpowiedz

novajulia 20 marca 2008Zgłoś do usunięcia
Super proste... I mało pracochłonne... Może spróbuje0 Kto głosował? | Odpowiedz