Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 33
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 805
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2099
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4100
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 33
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 805
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2099
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4100
Składniki
Dno i boki brytfanny wyłożyć herbatnikami. Ugotować budyń (wziąć 2/3 mleka z przepisu) z dodatkiem margaryny. Ostudzić. Wsypać bakalie i wy- mieszać. Wyłożyć masę na herbatniki, wyrównać. Ułożyć kolejną warstwę herbatników. Polać je rozpuszczoną polewą. Gdy przestygnie, posypać ciasto wiórkami kokosowymi.