Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i lekko ostra kanapka piknikowa
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 26
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 35
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 349
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 26
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 35
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 349
Składniki
Pierś rozcięłam wzdłuż na dwa cienkie filety. Plastry mięsa natarłam kuminem, kolendrą, chili , czosnkiem i solą. Usmażyłam je na rumiano. Sos do kanapki: do jogurtu dodałam czosnek, sól i kumin. Chlebek pita posmarowałam sosem, położyłam na tym plastry pomidorów, ogórka i usmażone mięso i całość polałam sosem. Kompozycja przypraw idealnie podkreśla smak mięsa i świeżych warzyw. Smacznego :)