Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zapiekanki każdy lubi, ale sądzę że takiej jeszcze nie jedliście :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4905
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5807
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4905
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5807
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Składniki
pieczarki zetrzyj na grubych oczkach, cebulę pokrój w kostkę i wrzuć na patelnię z roztopionym masłem, dopraw solą i pieprzem, smaż aż puszczą wodę i będą miękkie
bagietke rozetnij na pół, połóż pieczarki, posyp serem startym na grubych oczkach, posmaruj majonezem, połóż szynkę pokrojoną w kwadraciki. powtórz dwa razy. ostatnią warstwę posyp serem startym na małych oczkach, piecz w piekarniku rozgrzanym do 160 stopni, aż brzegi będą chrupkie. Polej ketchupem (lub ulubionym sosem) i posyp prażoną cebulką. :)