Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska na imprezkę, sylwestra oraz też dobrze sprawdzi się jako obiad. Na zimno czy na ciepło jest wyśmienita.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414621
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2357
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414621
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2357
Składniki
Mięso doprawiamy solą, pieprzem, papryką. Mieszamy i smażymy. Cebulę kroimy w kostkę i smażymy kilka minut. Paprykę kroimy w paseczki, dodajemy do cebuli i chwilę smażymy. Następnie dodajemy fasolę oraz kukurydzę i dusimy około 3 minut.
Tortillę dzielimy na pół, zwijamy w rożki i umieszczamy w stojaczku lub brzegi łączymy wykałaczką. Do rożka wsypujemy trochę sera, następnie porcja farszu i znów ser. Rozgrzewamy piekarnik do temperatury 180 stopni, wkładamy rożki i pieczemy około 10 do 12 minut.