Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska na imprezkę, sylwestra oraz też dobrze sprawdzi się jako obiad. Na zimno czy na ciepło jest wyśmienita.
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 20
Niezmiennie od lat, namawiam do pieczenia domowego chleba. Wczoraj upiekłam...
Odsłon: 7980
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 91
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 20
Niezmiennie od lat, namawiam do pieczenia domowego chleba. Wczoraj upiekłam...
Odsłon: 7980
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 91
Składniki
Mięso doprawiamy solą, pieprzem, papryką. Mieszamy i smażymy. Cebulę kroimy w kostkę i smażymy kilka minut. Paprykę kroimy w paseczki, dodajemy do cebuli i chwilę smażymy. Następnie dodajemy fasolę oraz kukurydzę i dusimy około 3 minut.
Tortillę dzielimy na pół, zwijamy w rożki i umieszczamy w stojaczku lub brzegi łączymy wykałaczką. Do rożka wsypujemy trochę sera, następnie porcja farszu i znów ser. Rozgrzewamy piekarnik do temperatury 180 stopni, wkładamy rożki i pieczemy około 10 do 12 minut.