Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska na imprezkę, sylwestra oraz też dobrze sprawdzi się jako obiad. Na zimno czy na ciepło jest wyśmienita.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2560
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3451
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1541
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2225
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2560
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3451
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1541
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2225
Składniki
Mięso doprawiamy solą, pieprzem, papryką. Mieszamy i smażymy. Cebulę kroimy w kostkę i smażymy kilka minut. Paprykę kroimy w paseczki, dodajemy do cebuli i chwilę smażymy. Następnie dodajemy fasolę oraz kukurydzę i dusimy około 3 minut.
Tortillę dzielimy na pół, zwijamy w rożki i umieszczamy w stojaczku lub brzegi łączymy wykałaczką. Do rożka wsypujemy trochę sera, następnie porcja farszu i znów ser. Rozgrzewamy piekarnik do temperatury 180 stopni, wkładamy rożki i pieczemy około 10 do 12 minut.