Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam mięsne kanapki z wolnowara. Mięsko w sosie własnym. Zapraszam!
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 242
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 212
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 242
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 212
Składniki
W miseczce mieszamy wszystkie składniki na zalewę. Przelewamy do wolnowara.
Rozgrzewamy oliwę na patelni, i obsmażamy mięso ze wszystkich stron na złoto.
Przekładamy mięso do wolnowara i zalewamy zalewą. Wolnowar nastawiamy na opcję „High”, a czasomierz na 4.5 godz.
Po uływie 4.5 godz. wyciągamy mięso, kroimy na plasterki i wkładamy od nowa do wolnowara na jeszcze ok. 1.5 godz.
Bułki przekrawamy i nakładamy po plasterkach sera. Podpiekamy je przez ok. 2-3 minuty w piekarniku nagrzanym do 250 C. Pilnujmy, by się nie przypaliły!
Na każdą bułkę nakładamy po porcji mięsa. Odlewamy też do miseczki odrobinę wywaru i doprawiamy tymiankiem. Będzie to nasz sos, w którym można moczyć kanapki. Smacznego!