Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam mięsne kanapki z wolnowara. Mięsko w sosie własnym. Zapraszam!
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 48
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 7202
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 124
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 868
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 48
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 7202
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 124
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 868
Składniki
W miseczce mieszamy wszystkie składniki na zalewę. Przelewamy do wolnowara.
Rozgrzewamy oliwę na patelni, i obsmażamy mięso ze wszystkich stron na złoto.
Przekładamy mięso do wolnowara i zalewamy zalewą. Wolnowar nastawiamy na opcję „High”, a czasomierz na 4.5 godz.
Po uływie 4.5 godz. wyciągamy mięso, kroimy na plasterki i wkładamy od nowa do wolnowara na jeszcze ok. 1.5 godz.
Bułki przekrawamy i nakładamy po plasterkach sera. Podpiekamy je przez ok. 2-3 minuty w piekarniku nagrzanym do 250 C. Pilnujmy, by się nie przypaliły!
Na każdą bułkę nakładamy po porcji mięsa. Odlewamy też do miseczki odrobinę wywaru i doprawiamy tymiankiem. Będzie to nasz sos, w którym można moczyć kanapki. Smacznego!