Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna przekąska na szczególną okazję.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1530
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231925
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1530
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231925
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5037
Składniki
Wykonanie: Cebulę podsmażyć, dodać poszatkowane pieczarki i dusić do odparowania sosu. Następnie dodać umyty szpinak, ketchup, wędlinę, czosnek z solą, gałkę i jajo-lekko zamieszać. Ciasto francuskie pokroić na 12 równych części. Blachę do muffinek opłukać zimną wodą i we wgłębienia układać kwadraty ciasta. Nadzienie rozłożyć na przygotowanym cieście i obłożyć serem. Piec 10 minut w temperaturze 200°C, następnie zmniejszyć temperaturę do 180°C i dopiec przez kolejne 10 minut aż ser lekko zbrązowieje. Podajemy na zimno i na ciepło, warzywa możemy urozmaicać według sezonu.