Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna przekąska na szczególną okazję.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2178
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101800
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6218
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2178
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101800
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6218
Składniki
Wykonanie: Cebulę podsmażyć, dodać poszatkowane pieczarki i dusić do odparowania sosu. Następnie dodać umyty szpinak, ketchup, wędlinę, czosnek z solą, gałkę i jajo-lekko zamieszać. Ciasto francuskie pokroić na 12 równych części. Blachę do muffinek opłukać zimną wodą i we wgłębienia układać kwadraty ciasta. Nadzienie rozłożyć na przygotowanym cieście i obłożyć serem. Piec 10 minut w temperaturze 200°C, następnie zmniejszyć temperaturę do 180°C i dopiec przez kolejne 10 minut aż ser lekko zbrązowieje. Podajemy na zimno i na ciepło, warzywa możemy urozmaicać według sezonu.