Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poniżej znajdziesz wspaniały przepis na przekąskę. Do przygotowania tak pysznej przekąski wystarczy kilka chwil i kilka podstawowych składników.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 330
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29534
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9035
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 764
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 330
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29534
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9035
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 764
Składniki
1. Mięso mielone przekładam do miski, dodaję drobno pokrojoną cebulę, wlewam oliwę z oliwek, wsypuję sól, pieprz, paprykę ostrą, bułkę tartą i wyrabiam masę mięsną. 2. Z mięsa robię małe kotleciki w środku umieszczam jedną śliwkę suszoną.
3. Kotleciki owijam boczkiem, układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę 30 minut w 180°C. 4. Kotleciki gotowe, podaję w ulubionym sosem oraz surówką
5. Smacznego.