Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poniżej znajdziesz wspaniały przepis na przekąskę. Do przygotowania tak pysznej przekąski wystarczy kilka chwil i kilka podstawowych składników.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
1. Mięso mielone przekładam do miski, dodaję drobno pokrojoną cebulę, wlewam oliwę z oliwek, wsypuję sól, pieprz, paprykę ostrą, bułkę tartą i wyrabiam masę mięsną. 2. Z mięsa robię małe kotleciki w środku umieszczam jedną śliwkę suszoną.
3. Kotleciki owijam boczkiem, układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę 30 minut w 180°C. 4. Kotleciki gotowe, podaję w ulubionym sosem oraz surówką
5. Smacznego.