Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini pizze na cukinii to pyszna przekąska. Będą też pyszną kolacją albo obiadem na gorące dni. Przygotowuje się ją bardzo szybko. Jest tania, a bardzo smaczna. Teraz sezon na cukine w pełni, więc polecam wypróbować ten tani a szybki w wykonaniu przepis.
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1732
Smaczne danie :)
Odsłon: 829
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1601
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 1062
Polecam na kolację.
Odsłon: 236
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 355
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1732
Smaczne danie :)
Odsłon: 829
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1601
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 1062
Polecam na kolację.
Odsłon: 236
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 355
Składniki
Cukinię kroimy w krążki o grubości ok 1 cm i oprószamy delikatnie solą z obu stron. Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pozostawiamy na kilka minut
Następnie na każdym krążku rozprowadzamy passatę, na ni wykładamy trochę mozzarelli
Na każdy krążek kładziemy mały plasterek pieczarki i oprószamy suszonym oregano
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 175 stopni i pieczemy ok 30 minut