Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka przekąska z cukinii z dodatkiem pieczarek,szynki i sera idealna na różne okazje jak również na ciepłą kolację.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12640
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7154
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12640
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7154
Składniki
Cukinię umyj i pokrój na 1,5 cm plastry ,posyp solą i pieprzem. Pomidory przełóż do miski dodaj bazylię, oregano i przyprawę do pizzy, odstaw.
Pieczarki obierz ,opłucz i pokrój w paski, cebulę i czosnek też ,na patelni rozgrzej olej dodaj cebulę chwilę podsmaż dodaj pieczarki, czosnek i smaż około 10 minut. Szynkę pokrój w kostkę.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia poukładaj plastry cukinii każdą posmaruj sosem pomidorowym,połóż pieczarki , szynkę wierzch posyp serami. Piecz około 15 minut w temperaturze 200 st.Podawaj na ciepło. Smacznego.