Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po raz pierwszy robiłam taką roladę, ale na pewno nie ostatni. Zrobiłam z połowy porcji gdyż nie wiedziałam jak posmakuje mojej rodzince, ale okazało się że rolada wyszła bardzo smaczna i na pewno do przepisu będę wracać.
garnek, nóż, praska do czosnku, papier do pieczenia,
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 373
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 814
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3448
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 173
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 373
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 814
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3448
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 173
Składniki
1. Brokuł podzielić na różyczki, ugotować w osolonej wodzie do miękkości i rozgnieść widelcem. 2.Twarożek utrzeć z przyprawami, połączyć z brokułem. 3. Mięso mielone połączyć z rozmoczoną, ale odciśniętą bułką , do mięsa dodać jajko, przeciśnięty przez praskę czosnek, doprawić do smaku przyprawami dokładnie wymieszać. 4. Na papierze do pieczenia rozłożyć farsz mięsny, nałożyć farsz brokułowy. 5. Zwinąć w rulon ściągając papier, włożyć do foremki lekko wysmarowanej i wysypanej tartą bułką foremki, zapiekać 60 min w temperaturze 190 stopni. Podawać jako smaczną przekąskę. Smacznego.