Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po raz pierwszy robiłam taką roladę, ale na pewno nie ostatni. Zrobiłam z połowy porcji gdyż nie wiedziałam jak posmakuje mojej rodzince, ale okazało się że rolada wyszła bardzo smaczna i na pewno do przepisu będę wracać.
garnek, nóż, praska do czosnku, papier do pieczenia,
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
1. Brokuł podzielić na różyczki, ugotować w osolonej wodzie do miękkości i rozgnieść widelcem. 2.Twarożek utrzeć z przyprawami, połączyć z brokułem. 3. Mięso mielone połączyć z rozmoczoną, ale odciśniętą bułką , do mięsa dodać jajko, przeciśnięty przez praskę czosnek, doprawić do smaku przyprawami dokładnie wymieszać. 4. Na papierze do pieczenia rozłożyć farsz mięsny, nałożyć farsz brokułowy. 5. Zwinąć w rulon ściągając papier, włożyć do foremki lekko wysmarowanej i wysypanej tartą bułką foremki, zapiekać 60 min w temperaturze 190 stopni. Podawać jako smaczną przekąskę. Smacznego.