Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne szaszłyczki z drobiowych filetów.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25087
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25087
Składniki
Mięso pokroić na kwadraciki 2x2 cm,. posypać przyprawą.
Ser żółty pokroić na kwadraciki 2x2 cm.
Na patyczki do szaszłyków nadziewać w kolejności : ser, mięso, ser itd.
Jajko roztrzepać i panierować : jajko, bułka tarta, jajko, bułka tarta ( dokładnie panierować, aby nie wyciekł ser w czasie smażenia).
Smażyć w głębokim oleju na złoty kolor. Podawać na gorąco z surówką i frytkami. Życzę smacznego :)