Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska ta doskonale nadaje się na różnego rodzaju imprezy.
Piekarnik i nóż
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17338
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 345
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3904
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 127
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 191
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 113
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17338
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 345
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3904
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 127
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 191
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 113
Składniki
Bagietkę kroimy na małe kromeczki.Pieczarki kroimy na małe kawałki.Podsmazamy na oleju do momentu aż będą miękkie.Następnie kroimy w kosteczkę cebulę.Ser żółty ścieramy na tarce na dużych oczkach.Na kromeczki układamy kolejno cebulę pieczarki i na końcu posypujemy startym serem.Wkladamy do piekarnika na około 10 minut i gotowe Smacznego