Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska ta doskonale nadaje się na różnego rodzaju imprezy.
Piekarnik i nóż
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 224
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4508
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12213
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6927
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5657
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 224
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4508
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12213
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6927
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5657
Składniki
Bagietkę kroimy na małe kromeczki.Pieczarki kroimy na małe kawałki.Podsmazamy na oleju do momentu aż będą miękkie.Następnie kroimy w kosteczkę cebulę.Ser żółty ścieramy na tarce na dużych oczkach.Na kromeczki układamy kolejno cebulę pieczarki i na końcu posypujemy startym serem.Wkladamy do piekarnika na około 10 minut i gotowe Smacznego