Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska ta doskonale nadaje się na różnego rodzaju imprezy.
Piekarnik i nóż
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19266
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13045
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1697
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232139
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19266
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13045
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1697
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232139
Składniki
Bagietkę kroimy na małe kromeczki.Pieczarki kroimy na małe kawałki.Podsmazamy na oleju do momentu aż będą miękkie.Następnie kroimy w kosteczkę cebulę.Ser żółty ścieramy na tarce na dużych oczkach.Na kromeczki układamy kolejno cebulę pieczarki i na końcu posypujemy startym serem.Wkladamy do piekarnika na około 10 minut i gotowe Smacznego