Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba w innej odsłonie, polecam ten przepis.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10887
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3523
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2602
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10887
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3523
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2602
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować w osolonej wodzie według opisu na opakowaniu. Rybę pokroić w kostkę, oprószyć przyprawami i usmażyć na oleju. Rybę wyjąć z patelni i na tym samym oleju przysmażyć plasterki cytryny, dołożyć masło, wsypać migdały i smażyć jeszcze przez 2 minuty. Polać przygotowany makaron, ułożyć na górę rybę, plasterki cytryny ozdobić ziołami, i podawać.