Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba w innej odsłonie, polecam ten przepis.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4447
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1456
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 400
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4447
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1456
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 400
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować w osolonej wodzie według opisu na opakowaniu. Rybę pokroić w kostkę, oprószyć przyprawami i usmażyć na oleju. Rybę wyjąć z patelni i na tym samym oleju przysmażyć plasterki cytryny, dołożyć masło, wsypać migdały i smażyć jeszcze przez 2 minuty. Polać przygotowany makaron, ułożyć na górę rybę, plasterki cytryny ozdobić ziołami, i podawać.