Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba w innej odsłonie, polecam ten przepis.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 460
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 460
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować w osolonej wodzie według opisu na opakowaniu. Rybę pokroić w kostkę, oprószyć przyprawami i usmażyć na oleju. Rybę wyjąć z patelni i na tym samym oleju przysmażyć plasterki cytryny, dołożyć masło, wsypać migdały i smażyć jeszcze przez 2 minuty. Polać przygotowany makaron, ułożyć na górę rybę, plasterki cytryny ozdobić ziołami, i podawać.