Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na pełną smaków, delikatną i lekką młodą kapustkę. Przepis sprawdzi się jako doskonały dodatek do obiadu, ale także jako samodzielne danie podawane ze świeżym pieczywem.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2160
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 111
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 178
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2160
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 111
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 178
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, koperek siekamy, wkładamy do garnka, podlewamy lekko wodą i gotujemy na wolnym ogniu pod przykryciem. Szalotkę i kiełbaskę kroimy w kostkę, podsmażamy na odrobinie oleju, dodajemy do garnka i gotujemy do momentu aż kapustka będzie miękka. Na koniec doprawiamy wszystko solą i świeżo zmielonym pieprzem oraz zaprawiamy całość odrobiną jogurtu. Gotujemy jeszcze przez chwilę przez około 2-3 minuty. Życzę smacznego! :)