Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na pełną smaków, delikatną i lekką młodą kapustkę. Przepis sprawdzi się jako doskonały dodatek do obiadu, ale także jako samodzielne danie podawane ze świeżym pieczywem.
Kapustę drobno szatkujemy, koperek siekamy, wkładamy do garnka, podlewamy lekko wodą i gotujemy na wolnym ogniu pod przykryciem.
Szalotkę i kiełbaskę kroimy w kostkę, podsmażamy na odrobinie oleju, dodajemy do garnka i gotujemy do momentu aż kapustka będzie miękka.
Na koniec doprawiamy wszystko solą i świeżo zmielonym pieprzem oraz zaprawiamy całość odrobiną jogurtu. Gotujemy jeszcze przez chwilę przez około 2-3 minuty.
Życzę smacznego! :)
młodą kapustę, robi sie bardzo szybko i łatwo. Można ją podawać jako danie gł...
Odsłon: 21810
Najlepsze dania są z młodych warzyw, a kapusta nie tylko jest smaczna, równie...
Odsłon: 1542
Pyszna, zdrowa i pożywna fasolka szparagowa z masełkiem i bułką tartą.Idealny...
Odsłon: 621
Ocet jabłkowy, domowy wyrób który jest zdrowszy od octu spirytusowego.
Odsłon: 19096
W mojej rodzinie często jemy gulasz zrobiony na różne sposoby, ostatnio robił...
Odsłon: 3633
Pasteryzowany koperek zachowuje pełnię swojego smaku.
Odsłon: 5709
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 71
Pyszna, zdrowa i pożywna fasolka szparagowa z masełkiem i bułką tartą.Idealny...
Odsłon: 621
Ocet jabłkowy, domowy wyrób który jest zdrowszy od octu spirytusowego.
Odsłon: 19096
W mojej rodzinie często jemy gulasz zrobiony na różne sposoby, ostatnio robił...
Odsłon: 3633
Pasteryzowany koperek zachowuje pełnię swojego smaku.
Odsłon: 5709
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 71
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, koperek siekamy, wkładamy do garnka, podlewamy lekko wodą i gotujemy na wolnym ogniu pod przykryciem. Szalotkę i kiełbaskę kroimy w kostkę, podsmażamy na odrobinie oleju, dodajemy do garnka i gotujemy do momentu aż kapustka będzie miękka. Na koniec doprawiamy wszystko solą i świeżo zmielonym pieprzem oraz zaprawiamy całość odrobiną jogurtu. Gotujemy jeszcze przez chwilę przez około 2-3 minuty. Życzę smacznego! :)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Faszerowane pomidory
Przekąski
Placki z cukinii
Przekąski
Mini pizze z oregano
Przekąski
Krokiety z chleba tostowego
Faszerowane pomidory
Faszerowane pomidory to propozycja, która idealnie sprawdzi się na śniadanie....
Odsłon: 119
Placki z cukinii
Tradycyjne placki z cukinii.
Odsłon: 343