Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tej kapusty nauczył mnie mój dziadek którego już dawno z nami nie ma
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1148
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2219
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4266
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1148
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2219
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4266
Składniki
Do garnka wlać wodę z opisu oraz drobno pokrojoną kapustę kiszoną, gotować do miękkości kapusty (ja nie obgotowuję uwielbiam kwaśną). Gdy kapusta jest już miękka dodać kaszę i również gotować do miękkości kaszy. Następnie dodać majeranek przyprawę z dodatkiem soli, czosnek drobno pokrojony i gotować na wolnym ogniu. Na patelnię wlać olej z opisu dodać cebulę pokrojoną w kostkę i usmażyć ją na brązowo, usmażoną cebulę wlać do kapusty zagotować. Uwielbiam ten sposób kapusty .