Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tej kapusty nauczył mnie mój dziadek którego już dawno z nami nie ma
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 177
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 111
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 3434
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 177
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 111
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 3434
Składniki
Do garnka wlać wodę z opisu oraz drobno pokrojoną kapustę kiszoną, gotować do miękkości kapusty (ja nie obgotowuję uwielbiam kwaśną). Gdy kapusta jest już miękka dodać kaszę i również gotować do miękkości kaszy. Następnie dodać majeranek przyprawę z dodatkiem soli, czosnek drobno pokrojony i gotować na wolnym ogniu. Na patelnię wlać olej z opisu dodać cebulę pokrojoną w kostkę i usmażyć ją na brązowo, usmażoną cebulę wlać do kapusty zagotować. Uwielbiam ten sposób kapusty .