Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tej kapusty nauczył mnie mój dziadek którego już dawno z nami nie ma
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9662
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5045
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 43
Dziś do pracy.
Odsłon: 668
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9662
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5045
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 43
Dziś do pracy.
Odsłon: 668
Składniki
Do garnka wlać wodę z opisu oraz drobno pokrojoną kapustę kiszoną, gotować do miękkości kapusty (ja nie obgotowuję uwielbiam kwaśną). Gdy kapusta jest już miękka dodać kaszę i również gotować do miękkości kaszy. Następnie dodać majeranek przyprawę z dodatkiem soli, czosnek drobno pokrojony i gotować na wolnym ogniu. Na patelnię wlać olej z opisu dodać cebulę pokrojoną w kostkę i usmażyć ją na brązowo, usmażoną cebulę wlać do kapusty zagotować. Uwielbiam ten sposób kapusty .