Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tej kapusty nauczył mnie mój dziadek którego już dawno z nami nie ma
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2653
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20157
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 570
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 760
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7196
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2653
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20157
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 570
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 760
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7196
Składniki
Do garnka wlać wodę z opisu oraz drobno pokrojoną kapustę kiszoną, gotować do miękkości kapusty (ja nie obgotowuję uwielbiam kwaśną). Gdy kapusta jest już miękka dodać kaszę i również gotować do miękkości kaszy. Następnie dodać majeranek przyprawę z dodatkiem soli, czosnek drobno pokrojony i gotować na wolnym ogniu. Na patelnię wlać olej z opisu dodać cebulę pokrojoną w kostkę i usmażyć ją na brązowo, usmażoną cebulę wlać do kapusty zagotować. Uwielbiam ten sposób kapusty .