Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 99
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 144
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 276
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 114
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 99
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 144
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 276
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 114
Składniki
Kaszę płuczemy zimną wodą, następnie gotujemy według instrukcji. Na patelnie wrzucamy boczek pokrojony z cebulą, chwilę smażymy,dodajemy pieczarki drobno pokrojone. W międzyczasie gotujemy edamame ok 6min. Na patelnie do pieczarek, cebuli,boczku i chilli dodajemy ugotowaną kaszę i edamame. Doprawiamy