Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na przystawkę. Pysznie smakuje, pięknie się prezentuje.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 24
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 264
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1182
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 24
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 264
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1182
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Składniki
Ser wyciągnij z zalewy. Przekrój każdą kulkę na pół. Wydrąż środki (ja użyłam łyżeczki). Miąższ zachowaj. Pokrój w drobną kostkę. Pomidory, oliwki i cebulę drobno posiekaj. Oliwę połącz z octem. Dodaj zioła. Dopraw solą i pieprzem. Zalewę połącz z posiekanymi warzywami i serem. Farszem napełnij miseczki z mozzarelli.