Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka mozzarella ma inny smak , spróbować można.
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14278
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19418
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1765
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14278
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19418
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1765
Składniki
Mozzarellę osączyłem, pokroiłem na plastry. Pomidory po umyciu, pokroiłem w grube plastry. Obrałem czosnek, pokroiłem w ćwiartki . Papryczkę chili oczyściłem , umyłem , usunąłem pestki i posiekałem. Opłukałem bazylię , oderwałem listki , osuszyłem. Mozzarellę, pomidory i bazylię ułożyłem warstwami w słoiku. Oliwę wymieszałem z chili , czosnkiem, solą i pieprzem. I tym alałem mozzarellę. Przykryłem, odstawiłem na noc do naciągnięcia. Podałem ze świeżą bagietką , dekorując bazylią i papryczką chili.