Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza przystawka na każdą imprezkę
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 285
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 285
Składniki
Kroimy pomidory na plastry, potem Mozzarellę, układamy na pomidorach, posypujemy solą pieprzem i ziołami prowansalskimi, na wierzch daje liść bazylii dla aromatu i wyglądu.