Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna przekąska do czerwonego wina, delikatna i pyszna. Szybka w wykonaniu i cudnie wygląda, w sam raz na niezapowiedzianych gości.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 809
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3405
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 107
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 153
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 368
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 809
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3405
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 107
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 153
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 368
Składniki
Mozzarellę, pomidora i cebulę kroimy w plastry.
Plastry mozzarelli układamy na małym talerzu. Obsypujemy je bazylią.
Na mozzarelli układamy plastry pomidora.
Na pomidorze układamy krążki cebuli (ja wyjmowałam co drugi krążek z plastra cebuli i tak układałam je na pomidorze).
Całość obsypujemy pieprze i obficie kropimy oliwą. Podajemy zaraz po wykonaniu. Smacznego !!!