Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna przekąska do czerwonego wina, delikatna i pyszna. Szybka w wykonaniu i cudnie wygląda, w sam raz na niezapowiedzianych gości.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 461
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 461
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Składniki
Mozzarellę, pomidora i cebulę kroimy w plastry.
Plastry mozzarelli układamy na małym talerzu. Obsypujemy je bazylią.
Na mozzarelli układamy plastry pomidora.
Na pomidorze układamy krążki cebuli (ja wyjmowałam co drugi krążek z plastra cebuli i tak układałam je na pomidorze).
Całość obsypujemy pieprze i obficie kropimy oliwą. Podajemy zaraz po wykonaniu. Smacznego !!!