Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna przekąska do czerwonego wina, delikatna i pyszna. Szybka w wykonaniu i cudnie wygląda, w sam raz na niezapowiedzianych gości.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Składniki
Mozzarellę, pomidora i cebulę kroimy w plastry.
Plastry mozzarelli układamy na małym talerzu. Obsypujemy je bazylią.
Na mozzarelli układamy plastry pomidora.
Na pomidorze układamy krążki cebuli (ja wyjmowałam co drugi krążek z plastra cebuli i tak układałam je na pomidorze).
Całość obsypujemy pieprze i obficie kropimy oliwą. Podajemy zaraz po wykonaniu. Smacznego !!!