Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa w przygotowaniu słodka przekąska. Banany na patyku w polewie czekoladowej z migdałami.
Jak zrobić lody jagodowe? Lody uwielbia każdy - a w Polsce z roku na rok staj...
Odsłon: 1554
Słodkie, czekoladowe pralinki na patyku, czyli przepyszne świąteczne lizaki....
Odsłon: 1357
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 807
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 330
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 958
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 807
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 330
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 958
Składniki
Każdego banana obieramy, odcinamy końcówki i kroimy na 2-3 kawałki w zależności od tego jak długi jest banan. Patyki od szaszłyków łamiemy na 2-3 kawałki i na nie nadziewamy banany. Wkładamy do zamrażalnika na 10 minut. W tym czasie roztapiamy czekoladę w kąpieli wodnej. Wyjmujemy banany i obtaczamy w czekoladzie bądź czubki posypując płatkami migdałowymi. Następnie wkładamy gotowe banany do zamrażalnika. Wyjmujemy przed podaniem ok. 15 minut wcześniej.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka faszerowane
Przekąski
Pasztet z karpia.
Przekąski
Roladki (rollsy) z naleśników ze szpinakiem i pstrągiem
Przekąski
Marmurkowe jajka
Jajka faszerowane
Jajka faszerowane super przekąska na każdą imprezę lub spotkanie rodzinne. Sz...
Odsłon: 53
Pasztet z karpia.
Pasztet z mięsa ryby- karpia
Odsłon: 45