Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa w przygotowaniu słodka przekąska. Banany na patyku w polewie czekoladowej z migdałami.
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231797
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4974
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36465
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231797
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4974
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36465
Składniki
Każdego banana obieramy, odcinamy końcówki i kroimy na 2-3 kawałki w zależności od tego jak długi jest banan. Patyki od szaszłyków łamiemy na 2-3 kawałki i na nie nadziewamy banany. Wkładamy do zamrażalnika na 10 minut. W tym czasie roztapiamy czekoladę w kąpieli wodnej. Wyjmujemy banany i obtaczamy w czekoladzie bądź czubki posypując płatkami migdałowymi. Następnie wkładamy gotowe banany do zamrażalnika. Wyjmujemy przed podaniem ok. 15 minut wcześniej.