Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jak przygotować muchomorki.
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 133
Przepis dnia
Wspaniała, aromatyczna i wilgotna cytrynowa babka z cukinią powstała przy oka...
Odsłon: 614
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 533
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 133
Przepis dnia
Wspaniała, aromatyczna i wilgotna cytrynowa babka z cukinią powstała przy oka...
Odsłon: 614
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 533
Składniki
Marchewkę i fasolkę ugotować w osolonej wodzie, po wystudzeniu wyłożyć na talerzyk. Jajko ugotować i wystudzić. Pomidor przekroić i wydrążyć miąższ. Na fasolce i marchewce ułożyć gotowane jajko i przykryć pomidorem, kropki zrobić majonezem. Smacznego.