Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 18223
Dodano: 25.02.2017
Odsłon: 979
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Torebkę kaszki ugotować przez 10min.i wystudzić.
Fenkuł pokroić w kostkę i podsmażyć wraz z pokrojoną cebulką na maśle.
Mięso zmielić.
Do kaszki dodać mięso zmielone,podsmażony fenkuł z cebulką,przyprawy ,oraz posiekany koperek.
Masę doprawić do smaku.
Do foremek nałożyć masę mięsno-jaglaną.
Dać do nagrzanego piekarnika do 190* góra-dół i piec około 40min.
Z tych proporcji wyszło mi 9szt.
Smacznego życzę!
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

ciacho50 27 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
Chętnie bym spróbowała jedną, wygląda smacznie :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

GREGORHSPEED 26 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
O ja! Uwielbiam koper włoski <3 Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Bellapi 25 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
pyszne :) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz