Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam Wam bardzo smaczne i dietetyczne muffinki,danie jako przekąskę lub jako główne. Są delikatne, w smaku lekko anyżkowym,rozpływają się w ustach,na pewno wszystkim posmakują:)
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 44
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 40
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 44
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 67
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19652
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 44
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 40
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 44
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 67
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19652
Składniki
Torebkę kaszki ugotować przez 10min.i wystudzić. Fenkuł pokroić w kostkę i podsmażyć wraz z pokrojoną cebulką na maśle. Mięso zmielić. Do kaszki dodać mięso zmielone,podsmażony fenkuł z cebulką,przyprawy ,oraz posiekany koperek. Masę doprawić do smaku. Do foremek nałożyć masę mięsno-jaglaną. Dać do nagrzanego piekarnika do 190* góra-dół i piec około 40min. Z tych proporcji wyszło mi 9szt.
Smacznego życzę!