Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam Wam bardzo smaczne i dietetyczne muffinki,danie jako przekąskę lub jako główne. Są delikatne, w smaku lekko anyżkowym,rozpływają się w ustach,na pewno wszystkim posmakują:)
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 272
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 99
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 68
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 272
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 99
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 68
Składniki
Torebkę kaszki ugotować przez 10min.i wystudzić. Fenkuł pokroić w kostkę i podsmażyć wraz z pokrojoną cebulką na maśle. Mięso zmielić. Do kaszki dodać mięso zmielone,podsmażony fenkuł z cebulką,przyprawy ,oraz posiekany koperek. Masę doprawić do smaku. Do foremek nałożyć masę mięsno-jaglaną. Dać do nagrzanego piekarnika do 190* góra-dół i piec około 40min. Z tych proporcji wyszło mi 9szt.
Smacznego życzę!