Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 65
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 254
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 609
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 248
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2444
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 65
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 254
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 609
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 248
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2444
Składniki
Boczek pokroić w plastry. Jajka roztrzepać i przyprawić. Dodać starty ser i pokrojony szczypiorek.
Foremki na muffinki wyłożyć boczkiem. Wlać masę jajeczną. Można posypać serem. W piecu trzymamy aż jaja się zetną.