Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące muffinki na słono z bryndzą i rzodkiewką. Nie tylko pięknie się prezentuję, ale również pysznie smakują.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 15
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 26
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 139
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10970
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 273
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 15
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 26
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 139
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10970
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 273
Składniki
Ciasto kroimy na paski. Każdy pasek cienko smarujemy serem i posypujemy pieprzem oraz tymiankiem. Na warstwie sera układamy cienko pokrojone plasterki rzodkiewki, zawijamy. Każdą różyczkę wkładamy do papilotki. Pieczemy w 200 stopniach C przez 10-15 minut, do zrumienienia ciasta.