Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące muffinki na słono z bryndzą i rzodkiewką. Nie tylko pięknie się prezentuję, ale również pysznie smakują.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456970
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1267
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2130
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 523
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456970
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1267
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2130
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 523
Składniki
Ciasto kroimy na paski. Każdy pasek cienko smarujemy serem i posypujemy pieprzem oraz tymiankiem. Na warstwie sera układamy cienko pokrojone plasterki rzodkiewki, zawijamy. Każdą różyczkę wkładamy do papilotki. Pieczemy w 200 stopniach C przez 10-15 minut, do zrumienienia ciasta.