Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące muffinki na słono z bryndzą i rzodkiewką. Nie tylko pięknie się prezentuję, ale również pysznie smakują.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 826
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8211
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13068
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 409
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 135
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2255
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 826
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8211
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13068
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 409
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 135
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2255
Składniki
Ciasto kroimy na paski. Każdy pasek cienko smarujemy serem i posypujemy pieprzem oraz tymiankiem. Na warstwie sera układamy cienko pokrojone plasterki rzodkiewki, zawijamy. Każdą różyczkę wkładamy do papilotki. Pieczemy w 200 stopniach C przez 10-15 minut, do zrumienienia ciasta.