Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące muffinki na słono z bryndzą i rzodkiewką. Nie tylko pięknie się prezentuję, ale również pysznie smakują.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1323
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1788
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 245
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 568
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1323
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1788
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 245
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 568
Składniki
Ciasto kroimy na paski. Każdy pasek cienko smarujemy serem i posypujemy pieprzem oraz tymiankiem. Na warstwie sera układamy cienko pokrojone plasterki rzodkiewki, zawijamy. Każdą różyczkę wkładamy do papilotki. Pieczemy w 200 stopniach C przez 10-15 minut, do zrumienienia ciasta.