Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki w słonym wydaniu potrafią stanowić świetną przekąskę zarówno na ciepło, jak na zimno. Polecam:)
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 23
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 23
Składniki
Na maśle zeszklić cebulkę pokrojoną w kostkę, dodać pokrojone pieczarki, przyprawić do smaku i smażyć przez kilka minut. Ostudzić.
Mleko zmiksować z jajem i olejem, Dodać pozostałe składniki, doprawić i ciasto dokładnie połączyć.
Do papilotek nakładać po łyżce ciasta i łyżeczce pieczarek, po czym rozłożyć pozostałe ciasto.
Piec przez ok. 20 min. w temp. 185 stopni. Smacznego!